Kanslihus A4

Kanslihus A4

Uppstart säsongen 2018

GOD FORTSÄTTNING på 2018!

Nu behövs DIN hjälp igen!

Styrelsen Milmus Z har sedan tid tillbaka utvärderat 2017 och även inlett planeringen av utställningsverksamheten inför säsongen 2018.
De synpunkter som lämnats av husvärdar och övriga beträffande hur utställningarna i Garnisonen skulle kunna utvecklas och förnyas har i huvudsak beaktats i planeringen.
Milmus Z hemsida kan du ta del av inriktningen av utställningsverksamheten inför 2018.
DU som har möjligheten att delta i arbetet i någon omfattning för att förnya och utveckla våra utställningsteman är välkommen till uppstart inför säsongen 2018 vilken sker den 13 februari kl 0900 i Kronan.

Anmäl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 6 februari om du kommer för planering av förplägnad

och Du - ta gärna med Dig någon som kanske inte nåtts av detta Upprop!


Som tidigare kör vi tisdagar och torsdagar. Vid dessa arbetsdagar står Teknikland för förplägnaden i form av "micromat".

Välkommen till Teknikland och Garnisonen för några timmars arbete i veckan när Du har möjlighet! Även om vi försöker att vara effektiva så blandas arbetet oftast med att någon berättar en anekdot om en person eller verksamhet som vi gemensamt har någon relation till, eller om att ”det var bättre förr”  som han uttryckte sig, när han ställde det gröna tvättfatet av plast på den glödheta tältspisen.

Jacob

Aktuellt

Aktuellt Teknikland

Go to top