Utlandsresa 2015


Kamratföreningen reser till Tallin

Söndagen den 31/5 reste ett glatt A4 gäng med färja från Stockholm för att besöka Estland. Det startade tidigt söndag morgon med buss från Östersund mot Stockholm. Färjan avgick från Värtahamnen kring 17 tiden. Vi var 39 stycken deltagare som valt att delta. Väl ombord genomfördes en gemensam middag där ordföranden Sten Bredberg hälsade alla välkomna och lyckönskade resenärerna en trivsam tripp ihop med gamla vänner.

Kvällen på båten bjöd på uppträdanden och trevliga barer att besöka.

Väl framme i Tallin genomfördes en guidad rundtur med buss i staden och dess närområde. Det avslutades sedan med en kortare stadsvandring. Sedan fick var och en själva bekanta sig med staden innan det åter var dags för hemfärd. Hemresan fick resenärerna själva insupera sin middag. Och sedan blev det barhäng eller dans. Alla tycktes trivas vilket inte minst syntes då man vandrade kring på båten och såg alla glada vänner som lite var stans hade det trevligt.

Väl hemma i Sverige återstod det att ta adjö av de vänner som valt att kliva på i Stockholm och för oss andra var det åter dags att göra uppsittning i bussen för lång dags färd mot Jämtland.

Stort Tack till Er alla som deltog på årets kamratföreningsresa.

Leif Haglund

(Ordf VU KfNa)